socialrådgivning

socialrådgivning

vardagsprat

Social RådgivningPosted by Anita Lööv Thu, April 10, 2008 19:03:51

I dag är fösta dagen på något nytt i mitt liv, jag har arbetat i 25 år som socialarbetare och har nu tänkt att jag skall ha rådgivning per telefon ett betalnummer 0900-1003333 som man kan ringa för att få vägledning. I mitt tidigare arbete mötte jag många människor som var rädda för myndigheter, så den här formen kanske kan passa många som bara vill dryfta vardagliga problem som man har fastna i och som man inte vill att det ska bli större än så.

En svår uppgift för mej är hur jag skall marknadsföra detta betalnummer så att det kommer ut i hela landet. Jag har redan annonserat och affischerat och skaffat visitkort, kanske det räcker, vi får se. Jag tar gärna emot tips om ngn har ngt bättre.

Det jag har tänkt använda bloggen till är att berätta om lyckade samtal som lett fram till lösningar som människor blivit hjälpta av, kanske andra kan känna igen sej och alla inblandade är ändå anonyma. Vi människor har ju en hel del problem som liknar varandra till punkt och pricka.

Jag återkommer när jag har ngt intressant som vi kan dryfta.

Mvh Anita

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jonnie Fri, April 18, 2008 05:37:49

Kul att se att du nu kommit igång med bloggandet också. Ska bli intressant att se hur det utvecklas.